Cit is een innovatief, dynamisch en klantvriendelijk bedrijf dat niet alleen nieuwe ontwikkelingen volgt, maar ook nieuwe ontwikkelingen in beweging zet.

Cit wil voor instellingen en bedrijven die we ondersteunen een positieve bijdrage leveren in de organisatie op het gebied van software en diensten. De communicatielijnen met onze klanten zijn kort en intensief, zodat de geleverde diensten en producten altijd aansluiten bij de wensen van de klant.

Hieronder vindt u een greep van de door Cit’s producten en diensten.

TMS

The Museum System (TMS)

The Museum System helpt u uw collectie vakkundig te beheren.

TMS is ’s werelds grootste collectiebeheersysteem, met modules voor ieder aspect voor het beheren van grote of kleine collecties, objecten, tentoonstellingen, verzekeringen, standplaatsbeheer en nog veel meer.

Zie ook: TMS Conservation Studio

CollectionConnection

Met CollectionConnection, een door Cit ontwikkelde infrastructuur, beschikt u over een techniek waarmee het mogelijk is iedere vorm van gestructureerde date te ontsluiten.

Dit kan uiteraard data zijn uit de database van The Museum System, maar ook andere data kan eenvoudig worden ontsloten en toegepast binnen websites, informatiesystemen, mobiele toepassingen, et cetera.

CollsiteVersailles

Websites en applicaties

Cit draagt niet alleen zorg voor het ontsluiten van digitale collecties of delen daarvan, maar bouwt ook aantrekkelijke websites, intranetsites, informatiezuilen.

Cit levert op deze manier totaaloplossingen, waarbij alle zorgen uit handen kunnen worden genomen.

barcodes

Standplaatsregistratie

Voor collectiebeheerders is het van groot belang altijd precies te weten waar objecten uit een collectie zich bevinden. Standplaatsbeheer is van groot belang bij het beheren van een collectie.

Onderdelen van de collectie worden vaak verplaatst, bijvoorbeeld voor nieuwe tentoonstellingen, bruiklenen of het herinrichten van de vaste tentoonstelling of een depot. Het is vanzelfsprekend van groot belang die verplaatsingen goed te administreren. Cit levert alle mogelijke producten en diensten die daarbij nodig zijn, zoals barcodescanners, BarApp of een MOVE module en het probleemloos verwerken van data in uw collectiebeheersysteem.

servers

Dienstverlening

Cit levert een breed scala aan diensten, zoals:

Klik op een van de links en lees meer over de diensten.

DISC-range4.JPEG1-300x220

DISC Jukebox

Cit is ook leverancier van DISC opslagsystemen.

De DISC serie biedt kosteneffectieve en innovatieve oplossingen voor het creƫren en beheren van digitale archieven. Eenvoudig te installeren, te bedienen en te beheren; de DISC systemen bieden maximale flexibiliteit in een breed scala aan modellen.