Het team van Cit bestaat uit professionals die met de klanten meedenken en hen van gepaste adviezen voorzien.

De ervaren specialisten kunnen zich verplaatsen in de eisen en wensen van de klant. De vragen van de klant worden door Cit altijd vertaald naar concrete en haalbare oplossingen.

Duidelijke communicatie tussen klant en opdrachtnemer is hierbij van groot belang. Enerzijds om efficiënt te kunnen samenwerken en anderzijds om optimaal gebruik te maken van de beschikbare kennis bij klant én Cit. Door duidelijke afspraken te maken zal het geleverde product of de geleverde dienst steeds in overeenstemming zijn met de verwachtingen. Verrassingen worden hierdoor uitgesloten.

Frans Bridié
Frans BridiéDirecteur
Frans is directeur en oprichter van Cit. Het regelt het projectmanagement en de administratieve en het financiële toezicht op de projecten.
Frans is een specialist in het gebruik, installatie en beheer van TMS en deelt deze kennis met de klanten, onder andere via training, kennisoverdracht en documentatie.
Opleiding: De Haagse Hogeschool (THUAS): Executive Training
Brik de Zwart
Brik de ZwartDirecteur
Brik is directeur en projectmanager en de belangrijkste gesprekspartner voor onze Franse klanten. Hij is een van de ontwerpers en ontwikkelaar van Cit’s belangrijkste software en heeft hij een goede kennis van het bedrijfsleven en de museale wereld.
Brik gaf leiding aan tientallen projecten van Cit door heel Europa, waaronder vele in Frankrijk.
Opleiding: Universiteit Leiden: Culturele antropologie
Arthur Hanselman
Arthur HanselmanProject- en testmanager
Arthur is sinds 2007 in dienst van Cit als project- en testmanager en daarnaast gespecialiseerd in CollectionConnection, databases en (collectie)websites.

Studie:
Internationale Betrekkingen aan Universiteit Utrecht
Bedrijfskundige Informatica aan Saxion Hogeschool Deventer

Shahin Mortazave
Shahin MortazaveSenior systeembeheerder
Shahin is een Microsoft Certified Professional en is sinds 2001 werkzaam bij CIT als systeembeheerder. Hij is gespecialiseerd in Microsoft producten zoals: Server 2008/2012 en SQL Server, MCSE 2000, MCSA 2008 en MCTS SharePoint.
Vacature
VacatureConsultant
Julie is consultant. Met een ervaring van 10 jaar als functioneel beheerder van TMS in twee musea in Frankrijk, heeft ze een diepgaande kennis over TMS en het beheer van cultureel erfgoed verworven.
Leo Calia
Leo CaliaAssistent netwerkbeheerder
Patrick van Zoelen
Patrick van ZoelenProjectmedewerker
Robert Reenders
Robert ReendersSysteembeheerder
VacatureSysteembeheerder
Julien Hoffmann
Julien HoffmannSysteemontwikkelaar / programmeur
Julien is een Microsoft Certified Application Developper met een specialisatie in SQL Server, en is developper voor Cit sinds 2003.
Opleiding: CNAM Engineer, Parijs
Rody Korthout
Rody KorthoutProgrammeur
Wout van Wezel
Wout van WezelSysteemontwikkelaar / programmeur